2009. április 14., kedd

Halételeink

Halételek
Ponty halászlé belsőséggel 1390,-
Harcsa halászlé ponty belsőséggel 1690.-
Ponty rántva petrezselymes burgonyával 1590,-
Fogasfilé roston citromos barna vajjal, petrezselymes burgonyával 1980.-
Posírozott fogasfilé kapros rákraguval és házi galuskával 2200.-
Egészben sült sülő ropogós steakburgonyával és tartár mártással 1 dkg 60,-
Pisztráng fűszerköntösben ropogós steakburgonyával és kevertsalátával 2200-
Harcsapaprikás kapros juhtúrós csuszával 1790.-
Harcsafilé rántva majonézes burgonyasalátával 1790.-
Lazac szelet roston kolozsvári szalonnába göngyölt spárgával, petrezselymes burgonyával és hollandi mártással 2200,-
Pangasius csípős kagylómártással és steakburgonyával 1790.-
Pangasius csíkok sörtésztában rizzsel és tartármártással 1590.-
Vörös tonhalszelet roston hordóburgonyával, spárgával és tárkonyos vajmártással 2600.-
Királyrák nyárs fokhagymás paradicsomos raguval és petrezselymes vajasburgonyával 2400.-
Spagetti kapros tejszines rákraguval 1390.-
Spagetti fokhagymás paradicsomos kagylóval 1390.-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése